​​✓​  PROFESSIONELT HÅNDVÆRK​

​​✓​  Mere end 15 års erfaring​

​​✓​  Specialist i halbyggeri

halbyggeri i alle størrelser og former

Hos Roesgaard Byg i Lemvig, vest for Holstebro og Struer er vi specialister i halbyggeri i alle størrelser, i hele Danmark og Sverige. Stålbuehaller er vores største kompetence. Er du interesseret i halbyggeri i Jylland, på Fyn eller Sjælland, er vi det oplagte valg til opgaven, da vi er kendt for at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hos os kan du få udført et projekt, som du ønsker det, da vi har fokus på dine ønsker og krav. Vores mål er din tilfredshed, hvorfor vi lytter til dine unikke behov. Har du brug for rengøringsvenlige haller med fokus på et godt arbejdsmiljø, er vi parate til at løfte opgaven for dig.

Få lavet halbyggeri med god udluftning og sikkerhed

Når det kommer til halbyggeri, er dit velbefindende en vigtig faktor, der ligger os meget på sinde. Sikkerhedsmæssige procedurer vægtes højt. Samtidig tager vi højde for god udluftning, der sikrer et godt indeklima, samt at indretning og placering er optimale til dit behov.

Lad os sammen tage en dialog om, hvad du har af forventninger til størrelse og funktionalitet, således at vi kan finde en løsning, der passer til dig og dine behov. Vi er fagligt, yderst kompetente håndværkere, som har stor erfaring med halbyggeri. Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i højsædet.​​

Skal du have opført minkhaller?

Du får hos os en minkhal, der er konstrueret efter gældende retningslinjer. Vi medregner dine arbejdsvilkår og dyrenes velvære, så du får optimale betingelser til at drive en minkfarm.

​Få et godt og uforpligtende tilbud

Ønsker du at opstarte et halbyggeri, tilbyder vi at udføre projektet for dig. Vi er med fra idéfase til eksekvering, og vi følger naturligvis opgaven til dørs, så du bliver 100% tilfreds med din nybyggede hal.

Vi sætter en ære i at levere flotte resultater med fokus på den gode kvalitet, sans for detaljer og et øje for æstetik. Lad os høre om dine tanker og planer, og give dig et godt og uforpligtende tilbud på halbyggeri, hos dig.

Kontakt os på telefon 21 61 09 41 for at høre mere om dine muligheder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Roesgaard Byg

CVR: 27246214

Kontakt

Telefon: 21 61 09 41

E-mail: info@roesgaardbyg.dk