​ Professionelt håndværk

​  Mere end 15 års erfaring

✓  Specialist i halbyggeri

Nybyg​ og tilbyg i høj kvalitet

Har du planer om nybyg eller tilbyg, er vi hos Roesgaard Byg i Lemvig, nær Holstebro og Struer, specialister med mange års erfaring inden for nybyg og tilbyg i hele landet. Vi er et kompetent firma, der følger med tidens trends, og som formår at levere unikt og anderledes nybyg til kvalitetsbevidste købere i Jylland, såvel som på Fyn og Sjælland. 

Vi opfører blandt andet arkitekttegnede huse og forskellige typehuse, hvor der er fokus på kvalitetshåndværk. Vi anvender nogle af de bedste og stærkeste byggematerialer på markedet, så vi kan stå 100% inde for kvaliteten fra sokkel til tag. Drømmer du om nybyg eller tilbyg, kan vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vi kombinerer moderne boligstil med drømmepriser, som opfylder dine drømme.

Tilbyg er et rigtig godt alternativ

Er du godt tilfreds med din nuværende bolig, men kunne du godt bruge nogle ekstra kvadratmeter, er tilbyg ofte et rigtigt godt alternativ til nybyg. Du kan bevare din bolig, og du får opført en tilbygning, som naturligvis bliver bygget i samme materialer og stil som det eksisterende, således at det falder godt ind i miljøet.​

Uanset om du vælger nybyg eller tilbyg, får du et energivenligt hus, der har lave varmeomkostninger i løbet af året. Ønsker du en mere moderne bolig eller blot få lidt tillæg i form af et ekstra værelse eller lignende, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Få et fantastisk tilbud på nybyg

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, sætter vi os gerne ned sammen med dig, så du ender med det helt rigtige hus til dig og din familie. Vi har masser af erfaring inden for rådgivning og entreprise, hvorfor vi gerne kommer med gode råd og idéer til, hvorledes dit nybyg eller tilbyg kan se ud. 

Vi kan varetage hele projektet selv, fra start til slut, og du får en fast kontaktperson, så du ikke skal bekymre dig om at forskellige håndværkere. Det klarer vi for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 21 61 09 41. Du kan også skrive til vores mail info@roesgaardbyg.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Roesgaard Byg

CVR: 27246214

Kontakt

Telefon: 21 61 09 41

E-mail: info@roesgaardbyg.dk