​​✓​  PROFESSIONELT HÅNDVÆRK​

​​✓​  Mere end 15 års erfaring​

​​✓​  Specialist i halbyggeri

NYBYGGERI​ OG TILBYGNING kompetent udført

Drømmer du om et nyopført hus, eller ønsker du blot at udvide ejendommen med nogle ekstra kvadratmeter? Hos Roesgaard Byg i Lemvig, nær Holstebro og Struer, er vi specialister med mange års erfaring inden for nybyggeri og tilbygninger udført i hele landet. Vi er et kompetent byggefirma, der følger med tidens trends, og som formår at levere unikt og anderledes nybyggeri til kvalitetsbevidste købere i Jylland, såvel som på Fyn og Sjælland.

Vi opfører blandt andet arkitekttegnede huse og forskellige typehuse, hvor der er fokus på kvalitetshåndværk. Vi anvender nogle af de bedste og stærkeste byggematerialer på markedet, så vi kan stå 100% inde for kvaliteten fra sokkel til tag. Drømmer du om nybyggeri eller en tilbygning til hus, kan vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vi kombinerer moderne boligstil med drømmepriser, som opfylder dine drømme.

En tilbygning er et godt alternativ

Er du godt tilfreds med din nuværende bolig, men kunne du godt bruge nogle ekstra kvadratmeter, er en tilbygning ofte et rigtigt godt alternativ til nybyggeri. Du kan bevare din bolig, og du får opført en tilbygning, som naturligvis bliver bygget i samme materialer og stil som det eksisterende, således at det falder godt ind i miljøet. ​

Når du vælger at få lavet en tilbygning, uanset om det er i forbindelse med tilføjelse af en garage, en udestue, en entré eller noget helt fjerde, får du en energivenlig løsning, der medfører lave varmeomkostninger i løbet af året. Ønsker du en mere moderne bolig eller blot få lidt tillæg i form af et ekstra værelse eller lignende, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad koster nybyggeri?

Uanset om du ønsker at bygge et helt nyt hus sammen med os, eller om vi skal stå for tilbygning til dit hus, så bliver du hos Roesgaard Byg ApS mødt med konkurrencedygtige priser. 

Vi vil altid tage en god snak med dig om projektet, inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en billig og fordelagtig pris på projektet, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov til det færdige resultat.

Kontakt os for et fantastisk tilbud

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, sætter vi os gerne ned sammen med dig, så du ender med det helt rigtige hus til dig og din familie. Vi har masser af erfaring inden for rådgivning og entreprise, hvorfor vi gerne kommer med gode råd og idéer til, hvorledes dit nybyg eller tilbyg kan se ud.

Vi kan varetage hele projektet selv, fra start til slut, og du får en fast kontaktperson, så du ikke skal bekymre dig om at forskellige håndværkere. Det klarer vi for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 21 61 09 41. Du kan også skrive til vores mail info@roesgaardbyg.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Roesgaard Byg

CVR: 27246214

Kontakt

Telefon: 21 61 09 41

E-mail: info@roesgaardbyg.dk