​​✓​  PROFESSIONELT HÅNDVÆRK​

​​✓​  Mere end 15 års erfaring​

​​✓​  Specialist i halbyggeri

Nyt tag øger værdien af din bolig

Overvejer du at få lagt nyt tag på din bolig, har vi hos Roesgaard Byg, mange års erfaring med at lægge tag på private boliger, men er specialister ved erhvervs byggerier især ved B9 Max tagpladen. Vi befinder os i Lemvig og arbejder i Struer, Holstebro og store dele af Midtjylland. Vi arbejder på alle tagtyper, hvorfor vi er din ekspert ved nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

Vi er et erfarent firma, der består af nogle fagligt stolte håndværkere og en kompetent tagdækker, der arbejder med stor faglig integritet. Udover et nyt tag kan øge værdien på din bolig, giver den også en dejlig charme. Vi sætter kvaliteten i højsædet i alle facetter af vores arbejde, således at vi kan levere flotte resultater til vores kunder. Hos os udfører vi også udskiftning af tag i alle tagtyper herunder, tagsten, cement, tegl, Cembrit tagplader og diverse typer. 

Overvejer du at få lagt helt nyt tag på din bolig, er det ikke blot en god investering, der gør noget godt for udseendet og holdbarheden, men det øger også din boligs værdi betragteligt. Har du et utæt tag, kan varmen trække ud, og du mister penge på tabt energi.

Professionel rådgivning og sparring om valg af nyt tag

Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags tag og hvilke materialer, du skal vælge. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning og sparring om materialevalg, holdbarhed og vedligeholdelse, således at du er godt klædt på, til at vælge den optimale løsning til din bolig og dit budget. 

Hvad koster et nyt tag?

Priser på nyt tag samt tagrenovering og udskiftning af tag, svinger alt efter størrelsen på opgaven. Hos os får du en billig pris og gode tilbud. Trods de gode priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Vi er her for at hjælpe dig med at komme i mål med et flot, nyt tag, som du bliver glad for - og ikke mindst sparer dig penge på varmeregningen.

Vi er der for dig gennem hele projektet, så du føler dig tryg, og du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål omkring de forskellige løsninger, økonomi og andet, der måtte trænge sig på.

​15 års erfaring med etablering af tag for private og erhverv

Er du fast besluttet på, at du skal have lagt nyt tag på din bolig? Hos Roesgaard Byg har vi mere end 15 års erfaring med at lægge nyt tag, og vi ved, at det bedste resultat kommer af en tæt dialog, hvor vi lytter til dine ønsker og krav. 

Har du brug for en faglig vurdering af, hvad det vil koste at lægge nyt tag, på din bolig eller virksomhed, så kontakt os, og vi vil give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 21 61 09 41 - vi ser frem til at høre fra dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Roesgaard Byg

CVR: 27246214

Kontakt

Telefon: 21 61 09 41

E-mail: info@roesgaardbyg.dk